Målare i Ytterby

Annons:

Målare i Ytterby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ytterby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ytterby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ytterby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ytterby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ytterby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ytterby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ytterby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ytterby.

Krister Nilsson Måleri AB
Stationsgatan 3
442 50 Ytterby

Annons:

Kostnad för målare i Ytterby

Pris och kostnad för målare i Ytterby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ytterby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ytterby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ytterby.

Målarfakta om Ytterby

I Ytterby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ytterby:

Ytterby innan 1965 Kungälvs Ytterby är ett samhälle som utgör en del av tätorten Kungälv i Bohuslän. Den södra gränsen utgörs av Nordre älv och samhället ligger 22 km norr om Göteborg. I centrum ligger en järnvägsstation vid Bohusbanan samt Ytterby busstation vilka utgör en knutpunkt för buss och järnvägstrafik.

Yta:
Invånarantal: 7004, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ytterby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ytterby.

I Ytterby fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ytterby. Om du ändå inte hittar någon målare i Ytterby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.