Målare i Viskafors

Annons:

Målare i Viskafors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Viskafors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Viskafors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Viskafors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Viskafors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Viskafors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Viskafors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Viskafors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Viskafors.

Öxabäcks Måleri AB
Viskarhultsv. 12
515 35 VISKAFORS


Henrikssons Måleri i Borås AB
Ögärdsv. 91
515 33 VISKAFORS


A. Z. Måleri & Fasad AB
Källhagsg. 21
515 34 Viskafors

Annons:

Kostnad för målare i Viskafors

Pris och kostnad för målare i Viskafors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Viskafors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Viskafors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Viskafors.

Målarfakta om Viskafors

I Viskafors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Viskafors:

Viskafors är en tätort i Borås kommun. Den består av två sammanvuxna samhällen: det egentliga Viskafors i Kinnarumma socken samt Svaneholm i Seglora socken. Viskafors har fått sitt namn efter Viskan som rinner genom samhället. Viskafors utvecklades från 1800-talet och framåt till en klassisk svensk bruksort inom textil- och gummiindustri.

Yta: 385,58 hektar
Invånarantal: 3790, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Viskafors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Viskafors.

I Viskafors fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Viskafors. Om du ändå inte hittar någon målare i Viskafors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.