Målare i Vedum

Annons:

Målare i Vedum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vedum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vedum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vedum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vedum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vedum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vedum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vedum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vedum.

Sven Hults Måleri
Bitterna Vägatorp 1
534 61 Vedum


Rickard Svensson
S. Lundby Boestorp 6
534 61 Vedum

Annons:

Kostnad för målare i Vedum

Pris och kostnad för målare i Vedum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vedum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vedum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vedum.

Målarfakta om Vedum

I Vedum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vedum:

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vedum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vedum.

I Vedum fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vedum. Om du ändå inte hittar någon målare i Vedum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.