Målare i Varekil

Annons:

Målare i Varekil - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Varekil som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Varekil. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Varekil som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Varekil för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Varekil som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Varekil

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Varekil vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Varekil.

Holmbergs Måleri
V. Ringseröd 214
472 96 Varekil


V-Service
Östra Ängö 210
472 97 VAREKIL


Håkan Holmbergs Måleri AB
V. Ringseröd 214
472 96 VarekilHärlycke Måleri AB
Härlycke 325Odyssé Måleri&Design AB
Svanvik

Annons:

Kostnad för målare i Varekil

Pris och kostnad för målare i Varekil kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Varekil. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Varekil kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Varekil.

Målarfakta om Varekil

I Varekil finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Varekil:

Varekil är en tätort i Orusts kommun och är belägen 14 km söder om kommunens centralort Henån och 17 km norr om Stenungsund.

Yta: 66,01 hektar
Invånarantal: 602, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Varekil om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Varekil.

I Varekil fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Varekil. Om du ändå inte hittar någon målare i Varekil som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.