Målare i Upphärad

Annons:

Målare i Upphärad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Upphärad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Upphärad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Upphärad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Upphärad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Upphärad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Upphärad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Upphärad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Upphärad.

Trollhättans Stängsel Entreprenad AB
Stigtomtsv. 4
461 79 Upphärad


Trestads Måleri & Kakel HB
Snartorp 5
461 99 Upphärad

Annons:

Kostnad för målare i Upphärad

Pris och kostnad för målare i Upphärad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Upphärad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Upphärad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Upphärad.

Målarfakta om Upphärad

I Upphärad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Upphärad:

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Upphärad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Upphärad.

I Upphärad fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Upphärad. Om du ändå inte hittar någon målare i Upphärad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.