Målare i Ucklum

Annons:

Målare i Ucklum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ucklum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ucklum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ucklum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ucklum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ucklum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ucklum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ucklum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ucklum.

Ralf Olofsson Måleri, AB
N. Grössbyn 313
444 94 Ucklum

Annons:

Kostnad för målare i Ucklum

Pris och kostnad för målare i Ucklum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ucklum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ucklum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ucklum.

Målarfakta om Ucklum

I Ucklum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ucklum:

Ucklum är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Ucklums socken, belägen i jordbruksbygd i en dalgång, 11 km öster om Stenungsund.

Yta: 29,96 hektar
Invånarantal: 255, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ucklum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ucklum.

I Ucklum fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ucklum. Om du ändå inte hittar någon målare i Ucklum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.