Målare i Torslanda

Annons:

Målare i Torslanda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Torslanda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Torslanda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Torslanda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Torslanda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Torslanda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Torslanda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Torslanda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Torslanda.

Färgboden, Torslanda
Flygledarev. 1
423 37 TORSLANDA


Tricolora Interiör
Röds Norgård 14
423 34 Torslanda


Dahlsjö, Roger Östen
Fågleviks Fjällv. 16
423 53 TORSLANDA


Hisingens Måleri AB
Ambrosdalen 32 A
423 56 Torslanda


Craftsman i Sverige AB
Västerlyckan 8
423 38 Torslanda


Finess Måleri
Skärvstensv. 14
423 51 TORSLANDA


Remab AB
Låkebergsg. 172
423 34 Torslanda


Bjurslätts Måleri AB
Tumlehedsv. 198
423 43 Torslanda


B Ankargrens Måleri HB
Trimv. 2 B
423 63 Torslanda


Fixa Göteborg HB
G. Sörredsv. 217
423 56 TorslandaLilleby Måleri
Flygtornsv


AT-Måleri AB
Ambrosdalen 8
423 56 TorslandaGöran Carlbergs Måleri & Byggservice
Håltav

Annons:

Kostnad för målare i Torslanda

Pris och kostnad för målare i Torslanda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Torslanda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Torslanda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Torslanda.

Målarfakta om Torslanda

I Torslanda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Torslanda:

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan kan du läsa mer om orten Torslanda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Torslanda.

I Torslanda fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Torslanda. Om du ändå inte hittar någon målare i Torslanda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.