Målare i Töreboda

Annons:

Målare i Töreboda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Töreboda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Töreboda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Töreboda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Töreboda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Töreboda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Töreboda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Töreboda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Töreboda.

Johansson, Per
Fredsberg 22
545 90 TÖREBODA


Jocke Ohlssons Måleri
Lindv. 14
545 34 TÖREBODA


Jdm:s Bygg
Björkebacksv. 44
545 34 TÖREBODA

Annons:

Kostnad för målare i Töreboda

Pris och kostnad för målare i Töreboda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Töreboda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Töreboda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Töreboda.

Målarfakta om Töreboda

I Töreboda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Töreboda:

Töreboda är en tätort i Västergötland, centralort i Töreboda kommun, Västra Götalands län med 4 189 invånare (år 2010). Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Töreboda var under ett antal år på 1800-talet knutpunkt mellan järnvägen (innan den drogs vidare mot Stockholm) och Göta kanal.

Yta: 363,79 hektar
Invånarantal: 4189, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Töreboda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Töreboda.

I Töreboda fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Töreboda. Om du ändå inte hittar någon målare i Töreboda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.