Målare i Töllsjö

Annons:

Målare i Töllsjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Töllsjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Töllsjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Töllsjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Töllsjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Töllsjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Töllsjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Töllsjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Töllsjö.

Sjöbergerns Måleri O. Interiör HB
Henå 40
517 93 Töllsjö

Annons:

Kostnad för målare i Töllsjö

Pris och kostnad för målare i Töllsjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Töllsjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Töllsjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Töllsjö.

Målarfakta om Töllsjö

I Töllsjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Töllsjö:

Töllsjö är en tätort i Bollebygds kommun och kyrkbyn i Töllsjö socken. I Töllsjö finns Töllsjö kyrka, en pizzeria, en affär, en lådfabrik och en frisör. I samhället är Töllsjö Idrottsförening (TIF), vars A-lag i fotboll ligger i division 5 och även har ungdomsfotboll, verksam.

Yta: 44,52 hektar
Invånarantal: 369, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Töllsjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Töllsjö.

I Töllsjö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Töllsjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Töllsjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.