Målare i Tollered

Annons:

Målare i Tollered - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tollered som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tollered. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tollered som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tollered för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tollered som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tollered

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tollered vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tollered.

Helander & Olssons Måleri AB
J T Bergs v. 16
448 50 Tollered

Annons:

Kostnad för målare i Tollered

Pris och kostnad för målare i Tollered kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tollered. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tollered kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tollered.

Målarfakta om Tollered

I Tollered finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tollered:

Tollered är en tätort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Tollered ligger 32 km öster om Göteborg i en förkastningsbrant mellan sjöarna Sävelången (53 m ö.h.) och Torskabotten (112 m ö.h.).

Yta: 65,14 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tollered om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tollered.

I Tollered fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tollered. Om du ändå inte hittar någon målare i Tollered som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.