Målare i Timmersdala

Annons:

Målare i Timmersdala - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Timmersdala som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Timmersdala. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Timmersdala som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Timmersdala för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Timmersdala som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Timmersdala

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Timmersdala vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Timmersdala.

Timmersdala Måleri
Binnebergsmo Nytorp 1
540 16 TIMMERSDALA


Åke Nordberg Firma
Bäckv. 22
540 16 TIMMERSDALA

Annons:

Kostnad för målare i Timmersdala

Pris och kostnad för målare i Timmersdala kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Timmersdala. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Timmersdala kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Timmersdala.

Målarfakta om Timmersdala

I Timmersdala finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Timmersdala:

Timmersdala är en tätort i Skövde kommun och kyrkbyn i Timmersdala socken i Västergötland. Timmersdala ligger 21 kilometer nordväst om Skövde och ligger vid sjön Lången. Namnet Timmersdala har sitt ursprung i "Tymer Dalen".

Yta: 67,42 hektar
Invånarantal: 875, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Timmersdala om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Timmersdala.

I Timmersdala fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Timmersdala. Om du ändå inte hittar någon målare i Timmersdala som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.