Målare i Tidan

Annons:

Målare i Tidan - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tidan som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tidan. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tidan som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tidan för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tidan som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tidan

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tidan vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tidan.

Tidans Måleri i Skaraborg
Skövdev. 15 A
549 31 Tidan


Davids Måleri
Häljatorpsv. 8
549 31 Tidan

Annons:

Kostnad för målare i Tidan

Pris och kostnad för målare i Tidan kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tidan. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tidan kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tidan.

Målarfakta om Tidan

I Tidan finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tidan:

Tidan är en tätort i norra delen av Skövde kommun i Västra Götalands län, belägen där Västra stambanan korsar ån Tidan. Vads kyrka och antikvariatet Böckernas hus ligger i Tidan.

Yta: 132,34 hektar
Invånarantal: 935, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tidan om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tidan.

I Tidan fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tidan. Om du ändå inte hittar någon målare i Tidan som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.