Målare i Tanumshede

Annons:

Målare i Tanumshede - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tanumshede som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tanumshede. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tanumshede som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tanumshede för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tanumshede som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tanumshede

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tanumshede vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tanumshede.

Marwans Måleri
Bagarev. 2
457 32 TANUMSHEDE


Altivo AB

Anläggningsteknik Norra Bohuslän AB
MjölkerödsTommys Måleri HB
Hagtornsv. 10Hermansson Måleri, Rolf
Björnbärsv. 11


Roséns Bygg & Måleri, AB
Kustorp 15
457 93 Tanumshede


Sadenfors Golv O Måleri KB
Lärkv. 18
457 31 Tanumshede

Annons:

Kostnad för målare i Tanumshede

Pris och kostnad för målare i Tanumshede kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tanumshede. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tanumshede kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tanumshede.

Målarfakta om Tanumshede

I Tanumshede finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tanumshede:

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tanumshede om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tanumshede.

I Tanumshede fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tanumshede. Om du ändå inte hittar någon målare i Tanumshede som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.