Målare i Svenshögen

Annons:

Målare i Svenshögen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Svenshögen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Svenshögen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Svenshögen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Svenshögen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Svenshögen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Svenshögen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Svenshögen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Svenshögen.

Tyrsanctuary AB
Oskarshem 215
444 97 Svenshögen


Olofssons Fasadputs- & Måleri Bygg AB
Rödmyren 115
444 97 Svenshögen

Annons:

Kostnad för målare i Svenshögen

Pris och kostnad för målare i Svenshögen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Svenshögen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Svenshögen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Svenshögen.

Målarfakta om Svenshögen

I Svenshögen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Svenshögen:

Svenshögen är en tätort i Stenungsunds kommun, belägen vid sjön Hällungens norra strand. Tätorten har villabebyggelse från huvudsakligen 1960- och 1970-talen och ortens järnvägsstation är en av hållplatserna på Bohusbanan.

Yta: 42,72 hektar
Invånarantal: 421, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Svenshögen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Svenshögen.

I Svenshögen fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Svenshögen. Om du ändå inte hittar någon målare i Svenshögen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.