Målare i Svanesund

Annons:

Målare i Svanesund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Svanesund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Svanesund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Svanesund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Svanesund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Svanesund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Svanesund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Svanesund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Svanesund.

Sestervik-Design
Sesterviken 1
472 31 Svanesund


Målartjänst på Orust AB
Myckleby 193
472 93 Svanesund


Rsu Konsult AB
Mölneby 210
472 94 SVANESUND

Annons:

Kostnad för målare i Svanesund

Pris och kostnad för målare i Svanesund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Svanesund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Svanesund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Svanesund.

Målarfakta om Svanesund

I Svanesund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Svanesund:

Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Yta: 154,45 hektar
Invånarantal: 1518, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Svanesund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Svanesund.

I Svanesund fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Svanesund. Om du ändå inte hittar någon målare i Svanesund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.