Målare i Strömstad

Annons:

Målare i Strömstad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Strömstad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 14 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Strömstad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Strömstad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Strömstad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Strömstad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Strömstad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Strömstad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Strömstad.

Målex Måleri i Tanumshede
Grandalsv. 35
452 92 STRÖMSTAD


Ulriks Måleri AB
Pålsteksg. 4
452 38 STRÖMSTAD


Görans Måleri
Skärje 1
452 94 STRÖMSTAD


Älgös Måleri
Älgö 3
452 95 Strömstad


Krister Nilsson Måleri AB
Bålvigsv. 2
452 96 STRÖMSTAD


Svens Måleri & Golvtjänst - Flügger Färg
Strandpromenaden 13
452 30 STRÖMSTAD


Skee Bygg AB
Bastekärr Krageröd 1
452 94 STRÖMSTAD


Elmséns Måleri, AB
Gibberöd 2
452 94 STRÖMSTAD


K Bäckströms Måleri AB
Diskusg. 6
452 32 STRÖMSTAD


K I J Måleri AB
Slägg. 4
452 32 STRÖMSTAD


Rolf Simonssons Måleri
Splitsg. 4
452 37 Strömstad


Strömstad Måleri, AB
Bratteklevsv. 7
452 97 Strömstad


Whides Måleri, AB
Skutv. 6
452 90 STRÖMSTAD


Dahlbergs Bygg & Måleri
Solrosg. 1
452 33 Strömstad

Annons:

Kostnad för målare i Strömstad

Pris och kostnad för målare i Strömstad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Strömstad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Strömstad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Strömstad.

Målarfakta om Strömstad

I Strömstad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Strömstad:

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Strömstad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Strömstad.

I Strömstad fanns det totalt 14 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Strömstad. Om du ändå inte hittar någon målare i Strömstad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.