Målare i Stenstorp

Annons:

Målare i Stenstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stenstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stenstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stenstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stenstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stenstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stenstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stenstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stenstorp.

Christers Köksrenovering
Segerstad Skogelund 1
521 63 STENSTORP

Annons:

Kostnad för målare i Stenstorp

Pris och kostnad för målare i Stenstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stenstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stenstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stenstorp.

Målarfakta om Stenstorp

I Stenstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stenstorp:

Stenstorp är en tätort i Stenstorps socken i Falköpings kommun, 17 km nordost om Falköping och 17 km sydväst om Skövde. I Stenstorp finns Falbygdens Ostnederlag AB (ostlagring med 35 anställda).

Yta: 165,99 hektar
Invånarantal: 1668, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stenstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stenstorp.

I Stenstorp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stenstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Stenstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.