Målare i Stenkullen

Annons:

Målare i Stenkullen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stenkullen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stenkullen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stenkullen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stenkullen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stenkullen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stenkullen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stenkullen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stenkullen.

Kent P Måleri & Byggnadsvård AB
Svarvarev. 8
443 61 STENKULLEN


Svensk Kaross & Industrilackering AB
Snickarev. 3
443 61 STENKULLEN


Magnus Kjellgrens Måleri AB
Stenv. 6
443 61 STENKULLEN


Ribbas Måleri
Slätthultsv. 80
443 95 Stenkullen


Stenkullens Måleri
Våthultsv. 5
443 96 STENKULLEN

Annons:

Kostnad för målare i Stenkullen

Pris och kostnad för målare i Stenkullen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stenkullen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stenkullen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stenkullen.

Målarfakta om Stenkullen

I Stenkullen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stenkullen:

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Stenkullen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stenkullen.

I Stenkullen fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stenkullen. Om du ändå inte hittar någon målare i Stenkullen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.