Målare i Spekeröd

Annons:

Målare i Spekeröd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Spekeröd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Spekeröd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Spekeröd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Spekeröd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Spekeröd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Spekeröd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Spekeröd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Spekeröd.

Spekeröds Måleri & Konsult AB
Lundby 401
444 93 SPEKERÖD

Annons:

Kostnad för målare i Spekeröd

Pris och kostnad för målare i Spekeröd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Spekeröd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Spekeröd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Spekeröd.

Målarfakta om Spekeröd

I Spekeröd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Spekeröd:

Spekeröd (av SCB stavat Spekereöd) är en kyrkby i Spekeröds socken och småort i Stenungsunds kommun i Bohuslän. I Spekeröd ligger Spekeröds kyrka.

Yta: 18 hektar
Invånarantal: 68, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Spekeröd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Spekeröd.

I Spekeröd fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Spekeröd. Om du ändå inte hittar någon målare i Spekeröd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.