Målare i Sollebrunn

Annons:

Målare i Sollebrunn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sollebrunn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sollebrunn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sollebrunn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sollebrunn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sollebrunn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sollebrunn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sollebrunn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sollebrunn.

Nya Sollebrunns Måleri
Tossebergsg. 5
441 71 SOLLEBRUNN


Nya Sollebrunns Måleri
Tossebergsg. 5
441 71 SOLLEBRUNN


Evert Hermansson
Kungsallén 12
441 72 Sollebrunn


Kälström, Jonas
Plantskolev. 40
441 72 Sollebrunn

Annons:

Kostnad för målare i Sollebrunn

Pris och kostnad för målare i Sollebrunn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sollebrunn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sollebrunn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sollebrunn.

Målarfakta om Sollebrunn

I Sollebrunn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sollebrunn:

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sollebrunn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sollebrunn.

I Sollebrunn fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sollebrunn. Om du ändå inte hittar någon målare i Sollebrunn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.