Målare i Skene

Annons:

Målare i Skene - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skene som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skene. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skene som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skene för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skene som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skene

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skene vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skene.

Sandå Sverige AB
Nämndemansg. 2
511 62 SKENE


Skoglunds Måleri AB
G. Göteborgsv. 21
511 63 Skene


Skene Måleri
Anderslid 5
511 63 Skene


Skoglunds Måleri
G. Göteborgsv. 21
511 63 Skene


Koler, Bedih
Hedbov. 15 A
511 63 Skene


Kjell Hans-Olof Gyllinge M.E.F.
Anderslid 7
511 63 Skene

Annons:

Kostnad för målare i Skene

Pris och kostnad för målare i Skene kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skene. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skene kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skene.

Målarfakta om Skene

I Skene finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skene:

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skene om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skene.

I Skene fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skene. Om du ändå inte hittar någon målare i Skene som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.