Målare i Skärhamn

Annons:

Målare i Skärhamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skärhamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skärhamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skärhamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skärhamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skärhamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skärhamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skärhamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skärhamn.

Nordiska Akvarellmuseet
S. Hamnen 6
471 32 Skärhamn


Strandbergs Fönsterputs O Städ, AB
Korsv. 4
471 32 Skärhamn


Håkan Carlsson Måleri och Boat AB
Kroksdalsliden 13
471 32 SkärhamnHenrik Ströms Måleri
Myrv. 1


KristerS Alltjänst
Ekv. 4
471 31 SKÄRHAMN


R.Ekstedts Fastighetsskötsel & Måleri AB
Hummerv. 12
471 33 SKÄRHAMN


Peders Måleri
Krokv. 6
471 33 SKÄRHAMN

Annons:

Kostnad för målare i Skärhamn

Pris och kostnad för målare i Skärhamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skärhamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skärhamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skärhamn.

Målarfakta om Skärhamn

I Skärhamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skärhamn:

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånarantal: 3193, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skärhamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skärhamn.

I Skärhamn fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skärhamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Skärhamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.