Målare i Skara

Annons:

Målare i Skara - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skara som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skara. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skara som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skara för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skara som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skara

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skara vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skara.

M-H:s Måleri AB
Hattmakareg. 4
532 33 Skara


Varnhems Måleri & Färgsättning HB
Mejerig. 14
532 37 Skara


Bygglant, AB
Hospitalsg. 11
532 37 Skara


R J Måleri Roland Johansson
Hattmakareg. 16
532 33 Skara


BASS - Bills Allservice Skara
Skallmejagården
Skara


Johan Högbergs Måleri
Frejg. 19 A
532 33 Skara


Jonny Johanssons Måleri I Skara
Synnerby Mossebo 2
532 95 Skara


HB Emilssons Måleri
Skogsv. 6
532 74 SKARABygg & Städ Alltjänst DS
Vinkölsg. 10 A

Annons:

Kostnad för målare i Skara

Pris och kostnad för målare i Skara kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skara. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skara kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skara.

Målarfakta om Skara

I Skara finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skara:

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånarantal: 10841, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skara om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skara.

I Skara fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skara. Om du ändå inte hittar någon målare i Skara som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.