Målare i Sävedalen

Annons:

Målare i Sävedalen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sävedalen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sävedalen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sävedalen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sävedalen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sävedalen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sävedalen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sävedalen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sävedalen.

Brattåskärrs Måleri AB
Båtsmansv. 13
433 64 SÄVEDALEN


Martinsson/Mönell Måleri AB
Tillfällav. 15
433 63 Sävedalen


Tillys Rör & Byggteam AB
Göteborgsv. 85
433 63 Sävedalen


Gts Bygg & Renovering
Blankav. 29
433 62 SÄVEDALEN


Karl Henrik Martinssons Måleri
Hermelinsv. 17
433 70 Sävedalen


P Måleri & Fastighetsservice
Gibsons v. 33
433 61 Sävedalen


Hey You - Måleri & Inredning AB
Hermelinsv. 17
433 70 Sävedalen


Sävedalens Måleri & Bygg AB
Kvarnstensv. 17
433 70 Sävedalen


LB Måleritjänst AB
Göteborgsv. 121
433 63 Sävedalen


Sabines Måleri I Sverige AB
Industriv. 19
433 61 Sävedalen

Annons:

Kostnad för målare i Sävedalen

Pris och kostnad för målare i Sävedalen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sävedalen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sävedalen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sävedalen.

Målarfakta om Sävedalen

I Sävedalen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sävedalen:

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan kan du läsa mer om orten Sävedalen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sävedalen.

I Sävedalen fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sävedalen. Om du ändå inte hittar någon målare i Sävedalen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.