Målare i Säve

Annons:

Målare i Säve - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Säve som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Säve. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Säve som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Säve för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Säve som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Säve

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Säve vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Säve.

C-Lunds KB
Gunnesby Mellangård 1
423 72 SÄVEHildings Måleri AB
Tåfjällsv. 18


Hsedivarbeskilslycka AB
Eskils Lycka 17
423 73 SäveRäcer Måleri AB
Gullringegård

Annons:

Kostnad för målare i Säve

Pris och kostnad för målare i Säve kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Säve. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Säve kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Säve.

Målarfakta om Säve

I Säve finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Säve:

Säve är ett primärområde och en stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Stadsdelen Säve, som motsvarar Säve socken, har en areal på 3 320 hektar.

Yta: 3 320 hektar
Invånarantal: 2286, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Säve om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Säve.

I Säve fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Säve. Om du ändå inte hittar någon målare i Säve som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.