Målare i Sandared

Annons:

Målare i Sandared - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sandared som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sandared. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sandared som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sandared för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sandared som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sandared

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sandared vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sandared.

Björklunds Måleri/Kakel/Bygg
Högåsv. 14
518 31 Sandared


Lejvells Måleri, Göran Lejvell
Egnahemsv. 1
518 33 Sandared


I. Jacobssons måleri
Högåsv. 13
518 31 Sandared

Annons:

Kostnad för målare i Sandared

Pris och kostnad för målare i Sandared kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sandared. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sandared kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sandared.

Målarfakta om Sandared

I Sandared finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sandared:

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sandared om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sandared.

I Sandared fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sandared. Om du ändå inte hittar någon målare i Sandared som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.