Målare i Rönnäng

Annons:

Målare i Rönnäng - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Rönnäng som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Rönnäng. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Rönnäng som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Rönnäng för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Rönnäng som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Rönnäng

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Rönnäng vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Rönnäng.

Seniorbolaget Privat AB
Skutholmsv. 12
471 41 Rönnäng

Annons:

Kostnad för målare i Rönnäng

Pris och kostnad för målare i Rönnäng kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Rönnäng. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Rönnäng kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Rönnäng.

Målarfakta om Rönnäng

I Rönnäng finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Rönnäng:

Rönnäng är en tätort i Tjörns kommun och kyrkbyn i Rönnängs socken. Från Rönnäng utgår färjan till Tjörnekalv, Åstol och Dyrön. Här finns förutom Rönnängs kyrka, ett hotell beläget alldeles vid berget Tjörnehuvud, kallat Bergabo.

Yta: 157,27 hektar
Invånarantal: 1437, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Rönnäng om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Rönnäng.

I Rönnäng fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Rönnäng. Om du ändå inte hittar någon målare i Rönnäng som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.