Målare i Rångedala

Annons:

Målare i Rångedala - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Rångedala som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Rångedala. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Rångedala som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Rångedala för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Rångedala som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Rångedala

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Rångedala vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Rångedala.

Lennart Almquist i Rångedala
Gravryd Västergården 2
516 93 Rångedala

Annons:

Kostnad för målare i Rångedala

Pris och kostnad för målare i Rångedala kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Rångedala. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Rångedala kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Rångedala.

Målarfakta om Rångedala

I Rångedala finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Rångedala:

Rångedala är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Rångedala socken.

Yta: 73,47 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Rångedala om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Rångedala.

I Rångedala fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Rångedala. Om du ändå inte hittar någon målare i Rångedala som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.