Målare i Olsfors

Annons:

Målare i Olsfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Olsfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Olsfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Olsfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Olsfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Olsfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Olsfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Olsfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Olsfors.

Olsfors Måleri
Vannamad 14
517 95 OLSFORS


Topp Team Bygg I Västra Götaland AB
Vannasjöv. 10
517 71 OLSFORS

Annons:

Kostnad för målare i Olsfors

Pris och kostnad för målare i Olsfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Olsfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Olsfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Olsfors.

Målarfakta om Olsfors

I Olsfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Olsfors:

Olsfors är en tätort i Bollebygds kommun. Hammar Maskin hade tidigare tillverkning i samhället, flyttade 1985 till lokaler utanför tätorten, och samt Hultafors Snickeri har verksamhet där. Sportjohan grundades i Olsfors 1963. Olsfors fotbollsklubb heter IF Olsfors och IK Omega är Olsfors förening för bland annat skidor, löpning och orienterin

Yta: 55,96 hektar
Invånarantal: 623, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Olsfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Olsfors.

I Olsfors fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Olsfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Olsfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.