Målare i Olofstorp

Annons:

Målare i Olofstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Olofstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Olofstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Olofstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Olofstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Olofstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Olofstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Olofstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Olofstorp.

Bemanningsjouren Västra Götaland AB
Skogsliden 11
424 72 OLOFSTORP


Lerums Bud Johan Hallgren
Solsäterv. 13
424 70 OLOFSTORP


U. A. Måleri
Kniparedsv. 25
424 72 OLOFSTORP


Erlandssons Måleri AB
Iglabacken 1
424 70 OLOFSTORP

Annons:

Kostnad för målare i Olofstorp

Pris och kostnad för målare i Olofstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Olofstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Olofstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Olofstorp.

Målarfakta om Olofstorp

I Olofstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Olofstorp:

Olofstorp är en tätort och stadsdel i primärområdet Bergum i nordöstra delen av Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Norr om orten går länsväg 190 och genom samhället rinner Lärjeån

Yta: 251,44 hektar
Invånarantal: 3378, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Olofstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Olofstorp.

I Olofstorp fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Olofstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Olofstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.