Målare i Öckerö

Annons:

Målare i Öckerö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Öckerö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Öckerö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Öckerö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Öckerö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Öckerö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Öckerö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Öckerö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Öckerö.

Öckerö Måleri AB
Rörtoppsv. 10
475 32 öckerö


Wallins Jurist- & Fastighetsbyrå AB
Almelunden 22
475 32 öckerö


Anders Larssons Måleri
Skalkeliden 14
475 31 ÖCKERÖ

Annons:

Kostnad för målare i Öckerö

Pris och kostnad för målare i Öckerö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Öckerö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Öckerö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Öckerö.

Målarfakta om Öckerö

I Öckerö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Öckerö:

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Öckerö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Öckerö.

I Öckerö fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Öckerö. Om du ändå inte hittar någon målare i Öckerö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.