Målare i Munkedal

Annons:

Målare i Munkedal - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Munkedal som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Munkedal. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Munkedal som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Munkedal för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Munkedal som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Munkedal

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Munkedal vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Munkedal.

Munkedals Måleri AB
Gesällv. 2
455 35 MUNKEDAL


Torreby Måleri & Fastighetsservice
S. Sjöritz 23
455 93 MUNKEDAL


Målerifirma C. Gabrielsson AB
Smedbergsv. 26
455 35 MUNKEDAL


Västkust Målaren
Ugglev. 9
455 32 Munkedal

Annons:

Kostnad för målare i Munkedal

Pris och kostnad för målare i Munkedal kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Munkedal. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Munkedal kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Munkedal.

Målarfakta om Munkedal

I Munkedal finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Munkedal:

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Munkedal om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Munkedal.

I Munkedal fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Munkedal. Om du ändå inte hittar någon målare i Munkedal som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.