Målare - Sandå Industri & Rostskydd AB i Mölndal

Annons:

Sandå Industri & Rostskydd AB i Mölndal är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Mölndal. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Mölndal kan du ta kontakt med Sandå Industri & Rostskydd AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Mölndal. Sandå Industri & Rostskydd AB är ett av flera målerier i Mölndal som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Sandå Industri & Rostskydd AB i Mölndal, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Sandå Industri & Rostskydd AB i Mölndal.

Sandå Industri & Rostskydd AB
Flöjelbergsg. 7
431 37 MÖLNDAL
031 - 47 20 80


Karta och vägbeskrivning till Sandå Industri & Rostskydd AB i Mölndal

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Sandå Industri & Rostskydd AB i Mölndal som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Mölndal.

Sandå Industri & Rostskydd AB
Flöjelbergsg. 7
431 37 MÖLNDAL
031 - 47 20 80

Annons:

Pris på målning i Mölndal - Sandå Industri & Rostskydd AB

pris för målning varierar mellan Sandå Industri & Rostskydd AB och andra målare i Mölndal så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Mölndal samt i hela Västra Götaland. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Mölndal.

Kommenterat om Sandå Industri & Rostskydd AB i Mölndal