Målare i Mellerud

Annons:

Målare i Mellerud - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mellerud som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mellerud. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mellerud som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mellerud för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mellerud som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mellerud

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mellerud vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mellerud.

Lollos Alltjänst och Service AB
Kärrag. 18
464 31 Mellerud


Melleruds Måleri & Service AB
Storg. 37
464 31 Mellerud


VP Bygg & Måleri
Örng. 20
464 32 MELLERUD

Annons:

Kostnad för målare i Mellerud

Pris och kostnad för målare i Mellerud kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mellerud. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mellerud kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mellerud.

Målarfakta om Mellerud

I Mellerud finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mellerud:

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mellerud om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mellerud.

I Mellerud fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mellerud. Om du ändå inte hittar någon målare i Mellerud som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.