Målare i Mariestad

Annons:

Målare i Mariestad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mariestad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mariestad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mariestad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mariestad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mariestad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mariestad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mariestad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mariestad.

Sandå Sverige AB
Hantverkareg. 3
542 31 MARIESTAD


Garantea AB
Bengtstorp SKOGSBO
542 92 Mariestad


Karlssons Måleri AB
Stockholmsv. 51
542 33 MARIESTAD


PKM Entreprenad
Lanthöjdsv. 13
542 31 MARIESTAD


Wallholms Alltjänst HB
Prebendeg. 13
542 40 MARIESTADBerzell, Niclas
Matrosgränd 10


Gärdets Färg & Måleri AB
Drottning Kristinas v. 12
542 43 Mariestad

Annons:

Kostnad för målare i Mariestad

Pris och kostnad för målare i Mariestad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mariestad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mariestad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mariestad.

Målarfakta om Mariestad

I Mariestad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mariestad:

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mariestad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mariestad.

I Mariestad fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mariestad. Om du ändå inte hittar någon målare i Mariestad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.