Målare i Lysekil

Annons:

Målare i Lysekil - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lysekil som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lysekil. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lysekil som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lysekil för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lysekil som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lysekil

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lysekil vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lysekil.

Svanbergs Måleri AB i Lysekil
Industriv. 10
453 38 Lysekil


Amitus I Lysekil AB
070 - 422 54 74K.Gilbert´s Måleri
Datav. 1 C
453 38 Lysekil


Magnus Målare
Nyg. 19
453 34 Lysekil


As Blästring & Måleri AB
Badhusberget 15 D
453 32 LysekilAxéns Måleri AB
Falkv. 16Peter Johansson Måleri AB
Furuv. 16Ranrike Måleri AB
Badhusberget 18 B


Eldh Konservering & Måleri
Bergmansliden 18
453 35 LYSEKIL


Lysekils Måleriservice, AB
Fasanv. 9
453 40 LYSEKIL


Lysekilsmålarna AB
Industriv. 2
453 38 Lysekil


Måleri Pensel & Färg I Väst HB
Ekg. 12 C
453 37 LYSEKILG Eldh Konservering Måleri
Bergmansliden

Annons:

Kostnad för målare i Lysekil

Pris och kostnad för målare i Lysekil kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lysekil. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lysekil kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lysekil.

Målarfakta om Lysekil

I Lysekil finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lysekil:

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lysekil om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lysekil.

I Lysekil fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lysekil. Om du ändå inte hittar någon målare i Lysekil som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.