Målare i Lyrestad

Annons:

Målare i Lyrestad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lyrestad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lyrestad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lyrestad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lyrestad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lyrestad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lyrestad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lyrestad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lyrestad.

Solberga Måleri
Solbergav. 80
548 93 LYRESTAD

Annons:

Kostnad för målare i Lyrestad

Pris och kostnad för målare i Lyrestad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lyrestad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lyrestad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lyrestad.

Målarfakta om Lyrestad

I Lyrestad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lyrestad:

Lyrestad är en tätort i Mariestads kommun, Västra Götalands län och kyrkby i Lyrestads socken, belägen cirka två mil norr om Mariestad på vägen mot Hova. Här korsar Kinnekullebanan och E20 Göta kanal.

Yta: 59,66 hektar
Invånarantal: 479, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lyrestad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lyrestad.

I Lyrestad fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lyrestad. Om du ändå inte hittar någon målare i Lyrestad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.