Målare i Lödöse

Annons:

Målare i Lödöse - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lödöse som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lödöse. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lödöse som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lödöse för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lödöse som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lödöse

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lödöse vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lödöse.

Mister Måleri AB
Lekarev. 9
463 72 Lödöse


Älggårdens Tapetseri Och Måleri AB
Skeppsbyggareg. 8
463 71 LÖDÖSE

Annons:

Kostnad för målare i Lödöse

Pris och kostnad för målare i Lödöse kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lödöse. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lödöse kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lödöse.

Målarfakta om Lödöse

I Lödöse finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lödöse:

Lödöse, även Gamla Lödöse, Gamlöse eller Gammelös, är en tätort och före detta brukssamhälle i Lilla Edets kommun och kyrkby i Sankt Peders socken, belägen cirka 4 mil nordost om centrala Göteborg. Orten ligger vid Göta älv och genomskärs av Lödöse-Lilla Edets järnväg.

Yta: 127,75 hektar
Invånarantal: 1266, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lödöse om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lödöse.

I Lödöse fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lödöse. Om du ändå inte hittar någon målare i Lödöse som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.