Målare i Ljungskile

Annons:

Målare i Ljungskile - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljungskile som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljungskile. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljungskile som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljungskile för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljungskile som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljungskile

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljungskile vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljungskile.

Ljungskile Måleri & Färgaffär AB
Vällebergsv. 9
459 30 LJUNGSKILE


Bohusläns Seniortjänst AB
Forshälla Tålleröd 111
459 93 LjungskilePenselmans Måleri AB
Vällebergsv


Källan I Uddevalla, AB
Svalörtsv. 2
459 32 LJUNGSKILE


Glennsans Måleri och Fastighetsservice
Resteröd 723
459 94 LJUNGSKILE

Annons:

Kostnad för målare i Ljungskile

Pris och kostnad för målare i Ljungskile kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljungskile. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljungskile kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljungskile.

Målarfakta om Ljungskile

I Ljungskile finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljungskile:

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljungskile om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljungskile.

I Ljungskile fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljungskile. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljungskile som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.