Målare i Ljung

Annons:

Målare i Ljung - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljung som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljung. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljung som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljung för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljung som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljung

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljung vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljung.

Davidsson Måleri, Morgan
Molla Klockaregården 2
524 95 LJUNG


Holméns Måleri i Herrljunga AB
Hjältes v. 22
524 41 Ljung


Ebbe Magnus Hallqvist M.E.F.
Örum Östergården 1
524 96 Ljung

Annons:

Kostnad för målare i Ljung

Pris och kostnad för målare i Ljung kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljung. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljung kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljung.

Målarfakta om Ljung

I Ljung finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljung:

Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Yta: 86,41 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljung om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljung.

I Ljung fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljung. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljung som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.