Målare i Lidköping

Annons:

Målare i Lidköping - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lidköping som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 20 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lidköping. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lidköping som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lidköping för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lidköping som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lidköping

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lidköping vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lidköping.

NS Måleri i Lidköping
070 - 581 81 69Sävare Måleri AB
Hovby Östby Lyckebo
531 92 LIDKÖPING


Sofiero Måleri
Mellby Sofiero
531 96 LIDKÖPING


Trässbergs Måleri
Trässberg Piltegården 4
531 93 Lidköping


Fredrik Axelsson Måleri
Råda Åsledet 14
531 96 LIDKÖPING


Ackeby Konst
Ulrikag. 29
531 43 LIDKÖPING


Vigrum Krog & kafé
Hovby Vigrum 3
531 92 LIDKÖPING


Målare Raymond Emilsson
Resville Backafall 1
531 93 Lidköping


Sandå Sverige AB
Timmerv. 5
531 53 Lidköping


Lidköpings Trädgård och Bygg AB
Hagalundsg. 37
531 52 LIDKÖPINGFahlgrens Måleri AB
Mellby Tolsgården 4Simonssons Måleri AB
Lindhagsg


Erikssons Måleri HB, Börje
Falkg. 4
531 34 LIDKÖPING


M Johanssons Måleri I Lidköping AB
Sockerbruksg. 1
531 40 LidköpingLidköpings Målarna HB
Skylg


Öboängens Måleri AB
Öboängen Bösshamn 42
531 99 Lidköping


EkmarkS Måleri & Dekoration
Kållandsö Österlid
531 99 Lidköping


Ns Måleri I Lidköping AB

PP:s Måleri AB
Kållandsg


Pelle Perssons Måleri I Lidköping AB
G. Läcköv. 72
531 58 LIDKÖPING

Annons:

Kostnad för målare i Lidköping

Pris och kostnad för målare i Lidköping kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lidköping. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lidköping kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lidköping.

Målarfakta om Lidköping

I Lidköping finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lidköping:

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lidköping om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lidköping.

I Lidköping fanns det totalt 20 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lidköping. Om du ändå inte hittar någon målare i Lidköping som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.