Målare i Lerum

Annons:

Målare i Lerum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lerum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lerum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lerum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lerum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lerum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lerum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lerum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lerum.

CNI Måleri AB
Kålkullav. 55
443 91 Lerum


Art Decor Måleri AB
Lagman Eskils v. 3
443 34 LERUM


Lerums Måleri AB
0302 - 713 87Hemnära Måleri & Snickeri I Lerum AB
Baron Oxenstiernasv. 26
443 35 Lerum


Fixarn I Åhus AB
Tomtebergsv. 18
443 38 LERUM


Stefan Nyander
Kroken 14
443 34 LERUM


Mariedals Måleri & Fastighetsservice, AB
L. Haråsv. 13
443 38 LERUM


Art Decor Lerum AB
Hammars Backe 2
443 38 LERUMDergården
Lagman


Västra Götalands Måleri AB
Alingsåsv. 26
443 35 Lerum

Annons:

Kostnad för målare i Lerum

Pris och kostnad för målare i Lerum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lerum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lerum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lerum.

Målarfakta om Lerum

I Lerum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lerum:

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lerum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lerum.

I Lerum fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lerum. Om du ändå inte hittar någon målare i Lerum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.