Målare i Länghem

Annons:

Målare i Länghem - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Länghem som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Länghem. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Länghem som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Länghem för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Länghem som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Länghem

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Länghem vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Länghem.

Nymans Målarservice, AB
Boråsv. 14
514 44 Länghem


Nymans Målarservice
Boråsv. 14
514 44 Länghem

Annons:

Kostnad för målare i Länghem

Pris och kostnad för målare i Länghem kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Länghem. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Länghem kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Länghem.

Målarfakta om Länghem

I Länghem finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Länghem:

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånarantal: 989, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Länghem om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Länghem.

I Länghem fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Länghem. Om du ändå inte hittar någon målare i Länghem som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.