Målare i Landvetter

Annons:

Målare i Landvetter - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Landvetter som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Landvetter. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Landvetter som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Landvetter för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Landvetter som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Landvetter

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Landvetter vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Landvetter.

Tahults Måleri AB
Vrestaby Lindhult 905
438 93 Landvetter


Kjell Jacobssons Måleri
S. Stommen 41
438 32 LANDVETTER


Mölnlycke Måleritjänst
Äntetjärnsås 101
438 93 Landvetter


Rävlanda Måleri AB
Ledsängsv. 9
438 34 LANDVETTER


Mtr Måleri Teknisk Rådgivning, AB
Gulmårav. 6
438 33 Landvetter


House Painters Gbg AB
Ö. Eskilsbyv. 246
438 93 LandvetterMagnussons Industrifastighet i Landvetter AB
Magasinsv


Benny Magnussons Måleri AB
Södra Stomvägen 8
438 32 LANDVETTERKilman Puts O Måleri
Byv


Landvetter Måleri K
070 - 391 77 78


Annons:

Kostnad för målare i Landvetter

Pris och kostnad för målare i Landvetter kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Landvetter. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Landvetter kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Landvetter.

Målarfakta om Landvetter

I Landvetter finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Landvetter:

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Landvetter om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Landvetter.

I Landvetter fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Landvetter. Om du ändå inte hittar någon målare i Landvetter som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.