Målare i Kungshamn

Annons:

Målare i Kungshamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kungshamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kungshamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kungshamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kungshamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kungshamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kungshamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kungshamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kungshamn.

Kungshamns Måleri
Roparebacken 18
456 31 KUNGSHAMN


Lars-Görans Måleri
Fotbollsv. 27
456 33 KUNGSHAMN


Bröderna Ljungqvist Måleri AB
Bojg. 8
456 34 Kungshamn


SmögenmålarN Kent Lundin
Blåklintsg. 6
456 34 Kungshamn


Werndells Måleri
Sandbogeng. 5
456 31 KUNGSHAMN


Br Ljungqvist Måleri AB
Bojg. 8
456 34 Kungshamn

Annons:

Kostnad för målare i Kungshamn

Pris och kostnad för målare i Kungshamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kungshamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kungshamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kungshamn.

Målarfakta om Kungshamn

I Kungshamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kungshamn:

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kungshamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kungshamn.

I Kungshamn fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kungshamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Kungshamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.