Målare i Kungälv

Annons:

Målare i Kungälv - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kungälv som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 12 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kungälv. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kungälv som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kungälv för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kungälv som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kungälv

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kungälv vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kungälv.

Rollsbo Måleri AB
Lingonv. 17
442 42 Kungälv


Lund & Barkinge Måleri, AB
Teknikerg. 7
442 34 KUNGÄLV


Nödinge Måleri
Ytterbyv. 17 B
442 30 KUNGÄLV


XXL Måleri AB
Masking. 2
442 40 Kungälv


Måleritjänst I Kungälv AB
Bultg. 13 A
442 40 KungälvBillmans Måleri
Kastalag. 7


Eco Målarna Göteborg AB
073 - 642 52 15Rollsbo Måleri
Olsebacken 7
442 42 Kungälv


Beata Sprycha AB
Rödbo Löpareg. 17
442 90 KUNGÄLV


Zacharoff & Söner Måleri AB
Dumperg. 2
442 40 Kungälv


Bohus Byggkonsult
Pileröds Björklid 1
442 90 KUNGÄLV


Kungälvs Måleriteknik
Torgg. 6
442 32 KUNGÄLV

Annons:

Kostnad för målare i Kungälv

Pris och kostnad för målare i Kungälv kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kungälv. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kungälv kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kungälv.

Målarfakta om Kungälv

I Kungälv finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kungälv:

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kungälv om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kungälv.

I Kungälv fanns det totalt 12 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kungälv. Om du ändå inte hittar någon målare i Kungälv som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.