Målare i Kode

Annons:

Målare i Kode - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kode som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kode. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kode som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kode för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kode som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kode

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kode vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kode.

Thelianders Måleri AB
Dammv. 18 A
442 97 KODE


Frölunds Måleri & Byggservice
Onyxv. 9
442 60 KODE


ÖhmanS Måleri
Skäggstorp 140
442 96 Kode


Ekmans Målerifirma
Håby 218
442 96 Kode


Christer
Ödsmål 450
442 98 Kode

Annons:

Kostnad för målare i Kode

Pris och kostnad för målare i Kode kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kode. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kode kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kode.

Målarfakta om Kode

I Kode finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kode:

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kode om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kode.

I Kode fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kode. Om du ändå inte hittar någon målare i Kode som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.