Målare i Kinna

Annons:

Målare i Kinna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kinna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kinna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kinna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kinna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kinna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kinna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kinna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kinna.

Bjelkenfors Bygg AB
Lyddev. 17
511 58 KINNA


I. Dahlqvist Måleri AB
Kyrkog. 7
511 54 KINNA


Express Service Sjuhärad
Murareg. 6 A
511 55 Kinna


Hugo Bygg & Snickeri Service AB
Kyrkog. 7
511 54 KINNA


Tengroth Måleri
Pärong. 9
511 57 Kinna


Trikåbasaren Fatima Linde
Boråsv. 32
511 54 KINNA


Kinna Måleri AB
Klockareg. 4
511 54 KINNA

Annons:

Kostnad för målare i Kinna

Pris och kostnad för målare i Kinna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kinna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kinna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kinna.

Målarfakta om Kinna

I Kinna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kinna:

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kinna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kinna.

I Kinna fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kinna. Om du ändå inte hittar någon målare i Kinna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.