Målare i Kärna

Annons:

Målare i Kärna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kärna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kärna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kärna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kärna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kärna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kärna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kärna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kärna.

Måleriet SGS AB
Åkerhög 140
442 71 KÄRNA


Kovikshamns Måleri
Djupeviksv. 1
442 71 KÄRNA

Annons:

Kostnad för målare i Kärna

Pris och kostnad för målare i Kärna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kärna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kärna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kärna.

Målarfakta om Kärna

I Kärna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kärna:

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kärna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kärna.

I Kärna fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kärna. Om du ändå inte hittar någon målare i Kärna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.