Målare i Karlsborg

Annons:

Målare i Karlsborg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Karlsborg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Karlsborg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Karlsborg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Karlsborg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Karlsborg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Karlsborg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Karlsborg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Karlsborg.

Karlsborgs Måleri HB
Kruthusv. 32 E
546 33 Karlsborg


Anders Nilsons Måleri
Kruthusv. 101
546 33 Karlsborg


Nilsons Måleri, Anders
Kruthusv. 101
546 33 Karlsborg


Målare Irenheim
Storg. 64
546 32 KARLSBORG

Annons:

Kostnad för målare i Karlsborg

Pris och kostnad för målare i Karlsborg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Karlsborg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Karlsborg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Karlsborg.

Målarfakta om Karlsborg

I Karlsborg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Karlsborg:

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Karlsborg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Karlsborg.

I Karlsborg fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Karlsborg. Om du ändå inte hittar någon målare i Karlsborg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.